Gå til hovedindhold

Nyt fra Næstved - mest for seniorer

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - juni 2022

08. jun 2022

Læs om aktiviteterne på Munkebo herunder Valdemarsdag, Skt. Hans fest og sportsdag. Læs også det seneste nyt fra Ældrerådet i kommunen.

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - maj 2022

11. maj 2022

Ældre

Læs om foredrag om Elderlern på Næstved Bibliotek. Læs om aktiviteterne på Munkebo i maj måned. Læs også om, hvad Ældrerådet beskæftiger sig med på nuværende tidspunkt.

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - april 2022

12. apr 2022

Ældre

Læs om aktiviteterne på Munkebo i april og starten af maj måned. Læs også om, hvad Ældrerådet beskæftiger sig med på nuværende tidspunkt. Det gælder blandt andet planlægning af borgermøder ifm. den nye ældrelov.

Noder

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - marts 2022

10. mar 2022

Ældre

I marts kan du komme til påskemiddag i cafeen, eller deltage i de øvrige aktiviteter på Munkebo. Du kan også besøge genbrugsbutikken, hvor du kan finde tøj, garn og andet nips. I april afholdes der Påskefrokost, læs her, hvordan du tilmelder dig. Læs også 'Nyt fra ældrerådet'.

Påskeæg

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - februar 2022

10. feb 2022

Ældre

Læs, hvem der er valgt til det nye aktivitetsudvalg i distrikt Nord, eller hvem der er i forretningsudvalget i Ældrerådet. Kom til fastelavnsfest i cafeen, eller deltag i en af de øvrige aktiviteter på Munkebo. Du kan også vælge at melde dig som gåtur ven, for en eller flere borgere. Der er Sundhedsdag i Røjleparken den 11. maj, sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Det nye aktivitetsudvalg i Distrikt Nord: Susanne Rasmussen, Anne Lise Egelykke, Tove Larsen og Ellen Klintø

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - januar 2022

12. jan 2022

På ældrecenter Munkebo kan du komme i caféen. Her kan du købe en kop kaffe eller spise et måltid mad. Om lørdagen er der f.eks. musik fra Lotte Riisholdt. Du kan høre foredrag om Poul Reichhardt, strikke sammen med andre eller i hele taget være kreativ. Men husk coronapas.

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - december 2021

09. dec 2021

Ældre

Se, hvem der er valgt til det nye Ældreråd. Læs om banko på Symfonien, om Caféen på Munkebo herunder Risengrødsbanko, Jule ridt, dukketeater, banko, strikkehold og Krea-hjørnet.

Strikketøj og en kop kaffe

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - november 2021

11. nov 2021

Ældre

I november er der valg til Aktivitetsudvalgene i Distrikt Øst og i Distrikt Nord. Vær med at stemme eller opstil som kandidat. På Symfonien er der modeshow, på Munkebo er der tøjsalg og spillemændene Fione Femtetten spiller. Her kan du også hver onsdag komme i KREA-hjørnet.

Ældrecenter Munkebo

Nyt fra Næstved - mest for seniorer oktober 2021

13. okt 2021

Ældre

Læs mere om, hvordan du stemmer/brevstemmer til Kommunal-, Regions- og Ældrerådsvalget. Der tilbydes kørsel til stemmestedet for ældre og handicappede. Du kan desuden læse om, hvordan du lærer at tackle hverdagen som pårørende til en dement.

Valgkort i postkassen