Gå til hovedindhold

Nyt fra Næstved - mest for seniorer

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - november 2021

11. nov 2021

Nyt fra Næstved

I november er der valg til Aktivitetsudvalgene i Distrikt Øst og i Distrikt Nord. Vær med at stemme eller opstil som kandidat. På Symfonien er der modeshow, på Munkebo er der tøjsalg og spillemændene Fione Femtetten spiller. Her kan du også hver onsdag komme i KREA-hjørnet.

Ældrecenter Munkebo

Nyt fra Næstved - mest for seniorer oktober 2021

13. okt 2021

Ældre

Læs mere om, hvordan du stemmer/brevstemmer til Kommunal-, Regions- og Ældrerådsvalget. Der tilbydes kørsel til stemmestedet for ældre og handicappede. Du kan desuden læse om, hvordan du lærer at tackle hverdagen som pårørende til en dement.

Nyt fra Næstved - mest for seniorer september 2021

08. sep 2021

Ældre

Meld dig som kandidat til ældrerådet, prøv aktiviteterne i Fugleparken, Toksværd eller på Munkebo. Bemærk, at folderen Aktiviteter - mest for seniorer er udkommet her i september.

Valgbokse - man kan se boksene og benene under tæppet

Nyt fra Næstved - mest for seniorer august 2021

10. aug 2021

Ældre

Kom til banko eller torsdagsklub i Fugleparken, eller deltag i nogle af de mange aktiviteter på Munkebo, hvor du blandt andet kan prøve Qigong. Kunne du være interesseret i Ældrerådets arbejde, så kom til informationsmøder om valg og hvad det vil sige at være en del af Ældrerådet.

Pige demonstrerer Qigong

Nyt fra Næstved - mest for seniorer juli 2021

14. jul 2021

Ældre

I denne måned er der svømning i Varmtvandsbassinet i Birkebjerg. Omsorgs- og Forebyggelsesudvalget inviterer til informationsmøde om valg til Ældrerådet og om Ældrerådets arbejde i Næstved Kommune. Du kan også læse om, hvilke arrangementer der er på Caféen i Munkebo.

Person der svømmer

Nyt fra Næstved - mest for seniorer juni 2021

08. jun 2021

Ældre

I denne måned inviterer Omsorgs- og Forebyggelsesudvalget til et åbent møde om fremtidens ældre og deres forventninger til seniorlivet. Du kan også læse om, hvilke arrangementer der er på Caféen i Munkebo.

Sct. Hans bål

Nyt fra Næstved - mest for seniorer maj 2021

12. maj 2021

Ældre

I denne måned annonceres der nye aktiviteter i Distrikt Nord. Du kan også læse om, hvilke arrangementer der er på Caféen i Munkebo.

Billede af seniorer der drikker kaffe og spiser kage