Gå til hovedindhold

Nyt fra Næstved - mest for seniorer

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - september 2022

Ældre

Arrangementer på Næstved Kommunes ældrecentre. Meld dig til et Spis Sammen hold. Der er også høstfest, lørdagscafé, kulturnat eller har du overvejet at blive frivillig. Læs månedens tilbud.

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - juli 2022

Ældre

Demens

I juli kan du læse mere om, hvordan du kan tackle dagen som pårørende til en syg? Vil det være rart at svømme fast i et varmtvandsbassin? Eller, hvis du er en mand, kan du møde andre i naturen til lidt hjernegymnastik. Måske lidt nyt fra Ældrerådet.

Varmtvandsbassin i Birkebjergparken

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - juni 2022

Læs om aktiviteterne på Munkebo herunder Valdemarsdag, Skt. Hans fest og sportsdag. Læs også det seneste nyt fra Ældrerådet i kommunen.

En håndfuld jordbær

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - maj 2022

Ældre

Læs om foredrag om Elderlern på Næstved Bibliotek. Læs om aktiviteterne på Munkebo i maj måned. Læs også om, hvad Ældrerådet beskæftiger sig med på nuværende tidspunkt.

Find dit valgkort i postkassen

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - april 2022

Ældre

Læs om aktiviteterne på Munkebo i april og starten af maj måned. Læs også om, hvad Ældrerådet beskæftiger sig med på nuværende tidspunkt. Det gælder blandt andet planlægning af borgermøder ifm. den nye ældrelov.

Noder

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - marts 2022

Ældre

I marts kan du komme til påskemiddag i cafeen, eller deltage i de øvrige aktiviteter på Munkebo. Du kan også besøge genbrugsbutikken, hvor du kan finde tøj, garn og andet nips. I april afholdes der Påskefrokost, læs her, hvordan du tilmelder dig. Læs også 'Nyt fra ældrerådet'.

Påskeæg

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - februar 2022

Ældre

Læs, hvem der er valgt til det nye aktivitetsudvalg i distrikt Nord, eller hvem der er i forretningsudvalget i Ældrerådet. Kom til fastelavnsfest i cafeen, eller deltag i en af de øvrige aktiviteter på Munkebo. Du kan også vælge at melde dig som gåtur ven, for en eller flere borgere. Der er Sundhedsdag i Røjleparken den 11. maj, sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Det nye aktivitetsudvalg i Distrikt Nord: Susanne Rasmussen, Anne Lise Egelykke, Tove Larsen og Ellen Klintø

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - januar 2022

På ældrecenter Munkebo kan du komme i caféen. Her kan du købe en kop kaffe eller spise et måltid mad. Om lørdagen er der f.eks. musik fra Lotte Riisholdt. Du kan høre foredrag om Poul Reichhardt, strikke sammen med andre eller i hele taget være kreativ. Men husk coronapas.