Gå til hovedindhold

Kommunalt tilskud til bredbåndspulje

I 2023 er der igen mulighed for at søge midler fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur til bedre bredbånd. Støtten kan søges af sammenslutninger af virksomheder, boliger og sommerhuse. I 2023 er det også muligt at søge bredbåndspuljen for enkeltstående adresser.

Indhold

  Hvordan søger jeg bredbåndspuljen?

  Hvis din adresse er berettiget til at søge bredbåndspuljen, har du modtaget et brev i e-boks fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.
  I det brev kan du læse, om du skal søge gennem en sammenslutning, eller du kan søge som en enkelt adresse.

  Du kan læse mere på Styrelsen for Dataforsyning og Infrastrukturs hjemmeside.

  Hvem kan søge puljen?

  Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur offentliggør hvert år en liste og kort over de adresser i Næstved Kommune, hvor internetforbindelse er maximalt 30 Mbit/s download og/eller 5 Mbit/s upload.
  Hvis du mener, at der er fejl vedrørende din ejendom, skal du gøre indsigelse til Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.

  Hvad skal jeg selv betale?

  Projektets samlede pris afgøres af den aftale, som I laver med en bredbåndsudbyder. Hver husstand / virksomhed / sommerhus, der er med i projektet, skal selv betale minimum kr. 2.000. Bredbåndspuljen giver tilskud pr. adresse, der indgår i projektet.

  Kommunalt tilskud

  Næstved Kommune ønsker at bakke op om, at borgere og virksomheder i kommunen får en bedre internetforbindelse. Derfor kan din sammenslutning eller enkelt adresse også søge om et kommunalt tilskud. I skal udfylde dette ansøgningsskema.

  Se nedenfor for ansøgningsfrist om kommunal støtte afhængigt af, hvilken ordning I søger under.

  Der tildeles 1.000 kr. pr. husstand.

  I skal skrive, om I har fået tilsagn om et kommunalt tilskud, når I søger bredbåndspuljen hos Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.

  Yderligere henvendelser kan ske til Louise Wandsøe Kristiansen på 2173 4960/ bredbaandspulje@naestved.dk.

  Andre relevante artikler