Nyheder

36 resultater

Specialudviklet app sikrer oplæring af medarbejdere i ældreplejen

07. apr 2020 Pressemeddelelse

De ældre skal have den bedst mulige omsorg og pleje. For at sikre, at der er nok og kvalificerede medarbejdere til det arbejde tager Næstved Kommune utraditionelle oplæringsmetoder i brug. Gennem en nyudviklet e-læringsapp bliver medarbejdere i kommunen, som har en sundhedsfaglig baggrund, men som nu arbejder på andre områder, klædt på til opgaven.

Telefonisk mentalhjælp til medarbejdere i Næstved Kommunes ældrepleje

02. apr 2020 Pressemeddelelse

Det kræver noget helt særligt at gå på arbejde i ældreplejen for tiden. Der er ekstra forholdsregler, ekstra hygiejneforskrifter - og ekstra mange tanker og bekymringer. Og netop fordi de følelsesmæssige udfordringer er steget, tilbyder Næstved Kommune nu alle medarbejdere på ældreområdet en telefonisk hotline, hvor de kan tale om deres udfordringer og bekymringer i disse corona-tider.

Talentskolen åbner ny designlinje på Holmegaard Værk

02. apr 2020 Pressemeddelelse

Med en erfaren designer og underviser ved roret er Talentskolens nye designlinje klar til at se dagens lys på Holmegaard Værk.

Ansøgning om slåning af vejrabatter langs frøgræsmarker

31. mar 2020 Nyhed

Næstved Park & Vej starter med forårsslåningen af vejrabatter midt i maj. Landmænd, der ønsker slåning ud for frøgræsmarker, kan derfor nu søge om det.

Corona: Næstved Kommune hjælper erhvervslivet

27. mar 2020 Nyhed

Næstved Kommune har sat en række initiativer i gang for at hjælpe det lokale erhvervsliv gennem den krise, som coronavirussen har medført. Det betyder, at kommunen tilbyder at betale sine regninger hurtigere, og at vedligeholdelses- og renoveringsprojekter, der var planlagt til at foregå over hele 2020, nu bliver fremskyndet, så de kan blive sat i gang hurtigst muligt.

Næstved Kommune får ny hjemmeside

25. mar 2020 Pressemeddelelse

Næstved Kommunes hjemmeside, næstved.dk, bliver lettere at finde rundt på fra torsdag 26. marts. Det skal være nemmere og hurtigere for borgerne at klare deres ærinder og finde informationer fra og om Næstved Kommune, som de har brug for. Det sker midt i en corona-tid – og det er helt bevidst.

Til virksomheder: Skal vi betale din regning hurtigere?

16. mar 2020 corona

Har din virksomhed udført arbejde for Næstved Kommune – så giv os meget gerne besked, hvis vi skal betale regningen hurtigst muligt.

Coronavirus - skal vi betale din regning hurtigere?

Byrådsmøde den 17. marts

09. mar 2020 Nyhed

Næstved Byråd holder ordinært møde tirsdag den 17. marts 2020 kl. 18.30 i Byrådssalen, Teatergade 8, 2. sal i Næstved. Du kan se dagsorden og udskrift af protokol på Rådhuset i Teatergade og på kommunens biblioteker.

Foto Af Tom Byrådssal