Gå til hovedindhold

Byråd

Politikeres modtagelse af gaver og deltagelse i arrangementer

Politik

Her kan du se politikernes administrationsgrundlag for modtagelse af gaver og deltagelse i arrangementer.

Gave

De politiske udvalgs opgaver og kontaktoplysninger

Politik

Byrådet har nedsat 7 fagudvalg ud over Økonomiudvalget. Derudover er der nedsat et særligt § 17.4 Udvalg for Udvikling af Havnebydel. Vi har samlet oplysninger om de forskellige udvalg, herunder hvilke medlemmer der sidder i udvalgene, og hvilke opgaver de har ansvaret for.

Byrådssalen på Rådhuset i Teatergade

Borgerforslag

Politik

Byrådet i Næstved Kommune ønsker at øge borgernes muligheder for at deltage i det lokale demokrati. Derfor giver byrådet mulighed for, at du som borger i Næstved kan indstille forslag til behandling i byrådet.

Byrådssalen med bord, mikrofon, lampe og klokke - formandens plads

Partistøtte - tilskud til politisk arbejde

Valg
Politik

Partier (kandidatlister), der har deltaget i det seneste kommunalvalg og har opnået mindst 100 stemmer ved valget, kan søge om tilskud til politisk arbejde efter partistøtteloven.

Byrådsklokke

Dagsordener og referater

Politik

Dagsordener og referater fra byrådet, Økonomiudvalget og de stående udvalg (de politiske fagudvalg) finder du via linket i den blå boks til højre. Du kan også vælge at abonnere på dagsordener og referater, fx hvis du ønsker at følge et bestemt udvalg.

Billede af en dagsorden i byrådssalen

Næstved Byråds møder på video

Politik

Alle byrådets møder bliver optaget på video. Hvis der er et byrådsmøde i gang lige nu, kan du følge med, imens det foregår. Optagelser og direkte transmitteringer virker både på computer, tablet og smartphone.

Billede af en dagsorden i byrådssalen