Gå til hovedindhold
Børn
Unge

Tilbud til unge og deres forældre

I Næstved Kommune er der forskellige tilbud til unge mellem 12 og 23 år, der har et særligt behov for støtte. Få fx hjælp fra TUBA, hvis du oplever alkohol- eller stofmisbrug i din familie. Du kan også få støtte, råd og vejledning hos Ungenetværket og Basecamp. Hos Basecamp er hjælpen anonym. Som forældre kan du få støtte og vejledning gennem SSP og melde dig som Natteravn. Læs om de forskellige tilbud nedenfor.

Man ser et billede af en person i halv skikkelse og man ser personens ben med cowboybukser og tennissko

Indhold

  Har du/I brug for råd og vejledning, så ...

   

  Kan du ringe anonymt fra kl. 8.30 – 15.30 til 5588 3308, som er Basecamp/Ungenetværket, eller se www.ungenetvaerket-naestved.dk

  Har du/I akut brug for hjælp uden for åbningstiden, så ring 114 til politiet, som sørger for kontakten til den sociale døgnvagt.

  Har du brug for at tale med en sagsbehandler, så ring 5588 5588 (telefontid/åbningstid), eller til den sagsbehandler du allerede har kontakt til.
  Hvis du er mellem 15-23 år, så ring 5588 3308.

  Stofrådgivningen
  Østergade 20
  4700 Næstved
  Tlf.: 5588 1478

  Er du vokset op i en familie med alkoholproblemer?

  TUBA er et gratis og anonymt tilbud til unge mellem 14 - 35 år, der er vokset op i en alkoholramt familie.

  Se mere på www.tuba.dk

  Base Camp er et tilbud om rådgivning til dig, der er mellem 15 og 23 år og bor i Næstved Kommune. Du kan henvende dig anonymt, og du vil komme til at tale med en medarbejder fra Ungenetværket, der kender alle veje og muligheder.

  Du er velkommen

  til at stille alle slags spørgsmål, om alle slags problemer, tanker og drømme for fremtiden. Det kunne f.eks. være om sociale, uddannelsesmæssige, økonomiske, juridiske eller personlige problemer. Sammen finder vi en vej eller en løsning, som du kan bruge til at komme videre med. Du kan komme alene - eller tage en anden med, hvis du har brug for det.

  Ungenetværkets hjemmeside

  Er du mellem 12 og 18 år og har du brug for hjælp til at få styr på problemer derhjemme eller med skole eller fritid, kan du henvende dig til UngeNetværket.

  www.ungenetvaerket-naestved.dk

  Stedet for alle unge mellem 15 og 23 år, der ønsker anonym råd og vejledning.
  Vi vejleder om alt mellem himmel og jord. Det kan være noget der opleves som svært eller uoverskueligt, og kan handle om noget personligt, økonomi, uddannelse, familie og hvad der ellers kan være af udfordringer.
  Se vores hjemmeside www.ungenetvaerket-naestved.dk
  Tlf. 5588 3308 eller mail basecamp@naestved.dk

  Et tværfagligt samarbejde mellem skole, socialområde og politi baseret på retsplejelovens § 115.

  Formålet med SSP-samarbejdet er at forebygge og bekæmpe ungdomskriminalitet.

  SSP-samarbejdet opbygger, anvender og vedligeholder lokale netværk, der har kriminalpræventiv indvirkning på børn og unges dagligdag.

  SSP-netværket bruges også til at opfange faresignaler og udviklingstendenser i kriminaliteten og i børn og unges levevilkår tidligt nok til, at der kan gøres en indsats.

  SSP konsulenterne yder råd og vejledning til unge og deres forældre.
  SSP-konsulenter er Anne Mortensen og Bjørn Mazur.
  www.ssp-naestved.dk

  Ønsker du lokal tryghed? Er du ansvarlig voksen? Er du god rollemodel? Så er Natteravnene noget for dig, - og du er noget for Natteravnene!
  Læs mere på www.natteravnene.dk

  Har du kontakt til et menneske med bekymrende adfærd, så er der hjælp at hente. Læs mere om radikalisering og ekstremistisk adfærd her.

  Kontakt

  Center for Børn og Unge

  Send digital post (kræver MitID)