Gå til hovedindhold

Projekter

16 resultater

Dansk-Tysk projekt: På vej mod Femern Bælt-Dannelsesregion

Tværfagligt netværk der drøfter, igangsætter og forankrer dannelses- og uddannelsessamarbejder i grænseområdet med særligt fokus på Femern Bælt-regionen

EU-logo

Makerspace Næstved

Skole og dagtilbud

Hele Næstveds kreative værksted for leg, eksperimenter, syslerier og teknologi

Logoet til Makerspace Næstved bliver sat op

Ny vandrerute er på vej

Teknik og miljø

Natur

Næstved Kommune er med i planerne om at etablere en godt 100 kilometer lang vandrerute gennem det sydsjællandske landskab.

To personer som vandrer i kuperet terræn på Møn

Vild Natur

Teknik og miljø

Natur

Næstved Kommune deltager i Miljøstyrelsens kampagne og konkurrence "Vild Natur". Få inspiration til at skabe mere vild natur i din have og vær med til at gøre Næstved til Danmarks Vildeste Kommune.

Læringsløftet

Skole og dagtilbud

Projekter

Et løft til alle - et løfte om læring. Læringsløftet skal give skolerne et læringsløft, så elevernes faglige niveau stiger, og inkluderer alle. Derfor får lærer og pædagoger i Næstved Kommune kurser i, at undervisningen skal udvikle og favne alle elever på et helt nyt niveau, så det kan mærkes over de næste 3 år.

Lærer der underviser elev

Baltic Pipe

Klima

Miljø

Nyhed

Baltic Pipe er en kommende gasrørledning, der forbinder Norge, Danmark og Polen. Efter planen skal den løbe gennem Næstved Kommune fra Gimlinge i vest til Stavnstrup i øst. Derudover skal der etableres en kompressorstation tæt på Tågeskov. Gasrørledningen forventes i drift i oktober 2022.

Gasrørledning

Kystsikring på Enø og Lungshave

Natur

Projekter

Klima

Næstved Kommune skal sikres mod klimaforandringer. Fremtidens klima bliver voldsommere og mere vådt i følge fremtidige klimascenarier. Eksempelvis vil havet stige, der vil komme mere regn, og der kan komme flere og hyppigere oversvømmelser. Derfor er kommunen en del af kystbeskyttelsesprojektet ved Enø og Lungshave.

badegæster på stranden ved Enø

Talentudvikling

Kultur og borgerservice

Børn og unge

Skole og dagtilbud

Næstved Kommunes børn og unge skal have de bedste vilkår for at udvikle deres talenter og udfolde deres potentiale. Derfor er Næstved Kommune med i det nationale projekt Talentnettet, som du kan læse mere om her på siden.

Forestilling på Talentskolen i Næstved