Skip to main content

Plejecentre og plejeboliger

Birke -Bo

12. mar 2020

Plejebolig

Er hyggelige plejeboliger i et roligt miljø. Fællesområderne i Birke-Bo er indrettet lyst og rummeligt, med vinduespartier og panoramaudsigt. Der er sansehave med orangeri og en have med højbede, hvor der dyrkes grøntsager og krydderurter.

Birke Bo Indgangsparti

Birkebjergcenteret

12. mar 2020

Plejebolig

Har store vinduer, lyse gangarealer og lækre fælleskøkkener, der danner rammen om det lyse og venlige miljø. Du vil derfor straks føler dig hjemme.

Birkebjergcentret set fra vejen

Munkebocentret

10. mar 2020

Plejebolig

Er et plejecenter i Næstved Kommune. Det er et meget socialt sted med et aktivt fællesskab. Her bor mennesker, som har behov for særlig indsats af socialpædagogisk art.

Munkebo set fra vejen - statue af to personer under paraply

Nygårdsvej

10. mar 2020

Plejebolig

Nygårdsvej har en fantastisk beliggenhed, der både byder på by og natur. Boligerne fordeler sig på to etager og hver etage har dejlige fællesarealer.

Nygårdsvej hovedindgang

Bakkegården

14. feb 2020

Plejebolig

Er placeret i naturskønne omgivelser ved Mogenstrup by. Det ligger tæt på et lille indkøbscenter, hvor der er en Netto, blomsterhandler og en strikkebutik. Bakkegården består af plejeboliger, aktivitetscenter, ældreboliger og et daghjem for mennesker med demens.

Bakkegården hovedindgangen lukket dør

Birkebo Fuglebjerg

15. jan 2020

Plejebolig

Birkebo er en del af plejecenteret Fugleparken. Her tilbyders en hjemlig og hyggelig atmosfære med mulighed for at deltage i mange aktiviteter.

Fælles have og drivhus på Birkebo

Birkevang

15. jan 2020

Plejebolig

Plejecenter Birkevang grænser ud til landområdet af Herlufmagle. Her har du som beboer mulighed for tæt kontakt med Herlufmagles lokalmiljø, og alle de aktiviteter, som frivillige arrangerer herude.

Birkevang set fra vejen

Helgesvej

15. jan 2020

Plejebolig

Velkommen til plejeboligerne på Helgesvej i Næstved Kommune. Her kan du fortsætte livet i egen bolig, men samtidig være tæt på en hjælpende hånd.

Helgesvej set fra vejen