Gå til hovedindhold
}

Plejecentre og plejeboliger

Bakkegården

14. sep 2021

Bakkegården

Er placeret i naturskønne omgivelser ved Mogenstrup by. Det ligger tæt på et lille indkøbscenter, hvor der er en Netto, blomsterhandler og en strikkebutik. Bakkegården består af plejeboliger, aktivitetscenter, ældreboliger og et daghjem for mennesker med demens.

Bakkegården hovedindgangen lukket dør

Birke-Bo

14. sep 2021

Birke-Bo

Er hyggelige plejeboliger i et roligt miljø. Fællesområderne i Birke-Bo er indrettet lyst og rummeligt, med vinduespartier og panoramaudsigt. Der er sansehave med orangeri og en have med højbede, hvor der dyrkes grøntsager og krydderurter.

Birke Bo Indgangsparti

Birkebjergcenteret

14. sep 2021

Birkebjergcenteret

Har store vinduer, lyse gangarealer og lækre fælleskøkkener, der danner rammen om det lyse og venlige miljø. Du vil derfor straks føler dig hjemme.

Birkebjergcentret set fra vejen

Nygårdsvej

14. sep 2021

Nygårdsvej

Nygårdsvej har en fantastisk beliggenhed, der både byder på by og natur. Boligerne fordeler sig på to etager og hver etage har dejlige fællesarealer.

Nygårdsvej hovedindgang

Munkebocentret

10. mar 2020

Munkebocentret

Er et plejecenter i Næstved Kommune. Det er et meget socialt sted med et aktivt fællesskab. Her bor mennesker, som har behov for særlig indsats af socialpædagogisk art.

Munkebo set fra vejen - statue af to personer under paraply

Birkebo Fuglebjerg

15. jan 2020

Birkebo Fuglebjerg

Birkebo er en del af plejecenteret Fugleparken. Her tilbyders en hjemlig og hyggelig atmosfære med mulighed for at deltage i mange aktiviteter.

Fælles have og drivhus på Birkebo

Birkevang

15. jan 2020

Birkevang

Plejecenter Birkevang grænser ud til landområdet af Herlufmagle. Her har du som beboer mulighed for tæt kontakt med Herlufmagles lokalmiljø, og alle de aktiviteter, som frivillige arrangerer herude.

Birkevang set fra vejen

Helgesvej

15. jan 2020

Helgesvej

Velkommen til plejeboligerne på Helgesvej i Næstved Kommune. Her kan du fortsætte livet i egen bolig, men samtidig være tæt på en hjælpende hånd.

Helgesvej set fra vejen

Jasminvej

15. jan 2020

Jasminvej

I den vestlige del af Næstved, med Grimstrupvej på den ene side, og kanalen på den anden, finder du Jasminvej plejecenter. Med udsigt over Næstved by ligger centret med 24 boliger.

Fælles altan på Jasminvej

Kildegårdsvej

15. jan 2020

Kildegårdsvej

Plejecenter Kildegårdsvej i Næstved Kommune ligger i landområdet mellem Næstved og Karrebæksminde i naturskønne omgivelser.

Kildegaardsvej Parkeringplads